Heb jij al een HR Sparringpartner ?

13 februari 2018HR trends

Word ‘kampioen’ in je vakgebied door een combinatie van ‘training’ en ‘individuele coaching’. 
Je creëert een optimaal leereffect door “learning on the job” in samenwerking met je persoonlijke Sparringpartner.

Merk je ook dat bepaalde basisreflexen rond sociale wetgeving en tewerkstelling van personeel soms over het hoofd gezien worden en dit zowel door HR-medewerkers als door medewerkers die mensen moeten aansturen?

Wij luisteren naar jouw behoeften  en maken een opleiding op maat van de onderneming en het ervaringsniveau van je medewerker(s).

Wij vermijden dat de opleiding een “one day show” is, maar worden een echte “sparringpartner” door na de opleiding de deelnemer te coachen naar aanleiding van concrete dossiers.

Meer info.

TROEVEN HR SPARRINGPARTNER

  • Door te werken met een externe partner garandeer je voor iedereen de nodige tijd om te werken en te leren.
  • In een intensieve opleiding, krijgen je medewerkers inzicht in de belangrijkste basisreflexen die ze nodig hebben om hun job correct en succesvol uit te oefenen.
  • Door het toelichten van het waarom van de regels en verplichtingen aan de hand van concrete voorbeelden, onthouden je mensen de informatie veel beter en waken ze mee over een correcte naleving ervan.
  • Je medewerker krijgt feedback bij zijn eigen inzichten: waar zat hij goed, waar zat hij fout en evolueert aldus naar een zelfzekere en goed onderlegde professional.
  • Je ervaren medewerkers kunnen mee worden betrokken in de opleidingen. Zo krijgen zij de mogelijkheid om kennis te delen en af te stemmen met een specialist.
  • In een wereld in verandering garandeert de HR Sparringpartner dat je medewerkers zich zelfstandig kunnen bijscholen.

Pin It on Pinterest

Er is iets fout gegaan. Je wijziging is mogelijk niet opgeslagen. Probeer het opnieuw. Er is ook een kans dat je het bestand handmatig moet repareren en uploaden via FTP. Er is iets fout gegaan. Je wijziging is mogelijk niet opgeslagen. Probeer het opnieuw. Er is ook een kans dat je het bestand handmatig moet repareren en uploaden via FTP. Er is iets fout gegaan. Je wijziging is mogelijk niet opgeslagen. Probeer het opnieuw. Er is ook een kans dat je het bestand handmatig moet repareren en uploaden via FTP. Er is iets fout gegaan. Je wijziging is mogelijk niet opgeslagen. Probeer het opnieuw. Er is ook een kans dat je het bestand handmatig moet repareren en uploaden via FTP.