ONLINE OPLEIDING – ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

thuiswerk 2021

In de on demand opleiding “Sterk in thuiswerk” krijg je na een korte inleiding en situering (les 1 –  Inleiding) een overzicht van het wettelijk kader rond thuiswerken en de zaken die je zeker moet regelen (les 2-“hard HR” – Juridisch luik). Vervolgens krijg je antwoord op concrete toepassingsvragen (les 3 – Toepassingsvragen). en overlopen we de aandachtspunten om van je thuiswerk-project een echt succes te maken (les 4 -“soft HR – Skills en competenties“). We gaan om af te sluiten aan de slag met de template bijlage aan de arbeidsovereenkomst en de template policy die je gratis kan downloaden (les 5 – Templates).

CURSUSMODULES

1. Inleiding

2. Juridisch luik

3. Toepassingsvragen

4. Soft HR

5. Modeldocumenten

Bij deze opleiding krijg je toegang tot volgende documenten:

Slides
BIJLAGE
POLICY

Download gratis in de databank templates en modellen door gebruik te maken van jouw persoonlijke kortingcode. Plaats alle documenten die bij de opleiding horen in je winkelmand, vul de “couponcode” in en plaats gratis jouw bestelling.

Eens besteld, ontvang je per mail een link om de documenten te downloaden en op te slaan op je computer. Je kan de documenten ook een jaar lang downloaden via je persoonlijk account op onze website.

Eens de opleiding werd afgerond, vind je in je account onder “mijn profiel” het attest van deelname aan de opleiding.

Pin It on Pinterest