Opleiding sterk in thuiswerk

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Opleiding thuiswerk

In de opleiding “Sterk in thuiswerk” krijg je na een korte inleiding en situering (les 1 –  Inleiding) een overzicht van het wettelijk kader rond thuiswerken en de zaken die je zeker moet regelen (les 2-“hard HR” – Juridisch luik). Vervolgens krijg je antwoord op concrete toepassingsvragen (les 3 – Toepassingsvragen). en overlopen we de aandachtspunten om van je thuiswerk-project een echt succes te maken (les 4 -“soft HR – Skills en competenties“). We gaan om af te sluiten aan de slag met de template bijlage aan de arbeidsovereenkomst en de template policy die je gratis kan downloaden (les 5 – Templates).

TrainerEls De Coninck.

 

 

Lessen

Les 1_Flexibel werken met thuiswerk

Gratis voorbeeld

Duur: 38 minutenAuteur: Els De Coninck

In deze video situeren we thuiswerk binnen het ruimer kader van flexibel werken. We bekijken de verschillende betrokkenen (“stakeholders”) en hun belang bij thuiswerk, maar ook hun mogelijke bezwaren. Om van je thuiswerk project een succes te maken en iedereen écht “mee” te krijgen, is het belangrijk dat je hier een zicht op hebt.

Les 3_Toepassingsvragen thuiswerk

Auteur: Els De Coninck

In deze video’s krijg je antwoord op concrete toepassingsvragen rond thuiswerk. Wat met arbeidsongevallen en thuiswerk? Mag je ook thuiswerken in het buitenland? Toch nog een vraag? Laat het ons weten!

Les 4_De softskills voor succesvol thuiswerken

Auteur: Els De Coninck

In deze video bespreken we hoe je van je thuiswerk project een succes kan maken. Je wil het niet alleen juridisch correct uitwerken, maar ook met succes uitrollen in de organisatie. Aandacht gaat uit naar de rol van de leidinggevende en de nodige aanpassingen voor leidinggeven op afstand, communicatie, kennisdeling,…

Pin It on Pinterest