E-LEARNING

OPTIMALISEER UW TIJD MET E-LEARNING

De e-Learning-formule laat toe met een minimale tijdsbesteding een optimaal leereffect te creëren.

U kiest zelf waar en wanneer u de opleiding volgt en vermijdt verplaatsingstijd, files, parking zoeken, pauzes, wachttijden,… Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten, zonder in te boeten op de kwaliteit van de opleiding.

U krijgt net zoals in onze Open Opleidingen alle slides met nuttige links en online toegang het webinar via uw persoonlijk account. De aangekochte webinars worden bewaard in uw persoonlijk account.

U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u het webinar bekijkt, alleen of in groep.

WEBINAR PER THEMA

Leert u graag zelfstandig en op uw eigen ritme? Dan zijn onze e-learning modules iets voor u! U kiest zelf waarover u meer wenst te leren en bekijkt en herbekijkt de gekozen webinars.

Op ongeveer 1 uur tijd krijgt u de essentie van het gekozen thema toegelicht aan de hand van een opname met slides en gesproken toelichting.

WEBINAR UPDATE ARBEIDSRECHT

Indien u maandelijks op de hoogte wil blijven van de actua sociaal recht, is het webinar update arbeidsrecht voor u en uw collega’s de perfecte oplossing! Een heel jaar lang (kalenderjaar) wordt elke maand (behalve juli en augustus) een nieuw webinar opgeladen in uw persoonlijk account en ontdekt u in ca. een uurtje tijd de recente wijzigingen in het sociaal recht van de voorbije maand.

Ontdek GRATIS het webinar update arbeidsrecht

PRAKTISCH

U selecteert zelf welk webinar u wenst te volgen, waarna u wordt doorverwezen naar onze winkel. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, kan u het gekozen webinar bekijken en de slides met nuttige links en modeldocumenten downloaden. Uw aankoop wordt bewaard in uw persoonlijk account zodat u de opname ook achteraf opnieuw kan bekijken.

Noot: Betaling kan via overschrijving of onmiddellijk via de website. Enkel in het laatste geval, krijgt u onmiddellijk toegang tot het geselecteerde webinar.

ONTDEK DE WEBINAR TROEVEN

DE VOORDELEN VAN ONZE WEBINARS

 • U investeert slechts 1 uur van uw kostbare tijd. U krijgt alle nodige informatie, zonder onnodige herhalingen of opvulling van de tijd.
 • U bent als eerste mee met de nieuwe regels rond arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonfiscaliteit en krijgt praktisch advies over de implementatie op uw HR-afdeling.
 • U moet niet zelf op zoek naar de nieuwe regels en de impact ervan, maar krijgt ze maandelijks in een duidelijk overzicht toegelicht.
 • U volgt opleiding zonder verlies van tijd of geld: geen verplaatsingstijd, geen files, geen parking zoeken, geen pauzes, geen wachttijd,…
 • U weet wat leeft binnen de bedrijven.
 • U kiest zelf waar u de training volgt: op kantoor, thuis, in de tuin,… De software is compatibel met pc en mac, maar ook met mobiele devices als iPhone, iPad,…
 • U kan het webinar projecteren. Zo volgt u alleen of samen met het hele team.
 • U logt in via uw persoonlijk account, luistert naar een gespecialiseerd trainer met op uw scherm een PowerPoint presentatie als leidraad.
 • U kiest zelf wanneer u het webinar bekijkt en herbekijkt.
 • U krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen over de besproken topics.
 • U deelt vragen, inzichten, ideeën met andere deelnemers via de specifieke webinar pagina.
 • U netwerkt online met collega’s en gelijkgestemden via onze Linkedin-Groep “Passie voor Arbeidsrecht.”

Pin It on Pinterest