“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn”

Benjamin Franklin

JIJ GAAT ZELF AAN DE SLAG

  • Voor de opleiding ga je al aan de slag rond het gekozen thema: een video, een vragenlijst, een oefening, een quiz,…
  • Tijdens de opleiding is het geen sit back and relax. We oefenen de theorie samen in aan de hand van casussen en oefeningen Via onze activerende werkvormen betrekken wij de deelnemer en vergroten wij de transfer naar de werkplek. In elke opleiding is ook ruimte voor oefeningen en kennis- en ervaringsdeling met de andere deelnemers doorheen debat en discussie.
  • Na de opleiding zet je het geleerde om in de praktijk met de templates, modellen en tools die je van ons krijgt. Loop je ergens tegenaan? Je kan bij je trainer terecht als HR sparringpartner.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Elke opleiding wordt nauwkeurig samengesteld en voorbereid. Onze opleidingen zijn geen bandwerk. Wij gaan voor een beperkt aantal opleidingen van TOP kwaliteit. Zo maken wij het verschil.

PRAKTIJKGERICHT

Wij vertellen niet wat we allemaal weten, maar wat jij moet weten om in je dagelijkse HR werk over de nodige know-how te beschikken. Jij leert wat je nodig hebt over de harde, juridische kant van HR. Je trainer is zelf legal HR consultant. De topics worden besproken vanuit de praktijkvragen die vanuit HR gesteld worden. Sociaal recht een droge materie? No way!! Bij ons wordt juridische content concreet gemaakt.

Pin It on Pinterest