OPLEIDING ARBEIDSRECHT

WIJ LEREN JE KENNEN

Online leren

Ontdek onze praktische opleidingen arbeidsrecht en HR en leer van een professionele trainer alles over het door jou gekozen thema.

Onze opleidingen zijn interactief, maar ook na de opleiding (of bij een opgenomen opleiding) kan je nog bij je trainer terecht met vragen. We bekijken dan samen hoe we je hiermee kunnen verder helpen. Opleiding mag geen dode letter blijven. Wij willen dat jij aan de slag kan met de verkregen info.

Wij volgen de actualiteit op de voet zodat in elke opleiding ook alle (verwachte) wijzigingen aan bod komen.

KIES DE AANPAK DIE JOU HET MEEST LIGT: LIVE OF ON DEMAND

Je volgt live opleiding op een van onze locaties of online.

Onze online opleidingen zijn geen korte webinars over 1 specifiek thema, maar volwaardige opleidingen. We zorgen voor een beperkt aantal deelnemers en voldoende interactie om te zorgen dat kennisoverdracht voldoende wordt afgewisseld met overleg. Onze online opleidingen worden door de deelnemers ervaren als een boeiende en leerrijke werkvergadering.

Achteraf kan je opname van je opleiding herbekijken op ons leerplatform.

Schrijf in voor de live opleiding die jou interesseert.

 

Onze opleidingen arbeidsrecht en HR kan je nu ook onmiddellijk bekijken als "on demand" opleiding. 

Op ons online leerplatform krijg je toegang tot de gekozen opleiding opgesplitst in modules. Zo plan je zelf wanneer je welk onderdeel bekijkt en herbekijkt.

Via je persoonlijk account op onze website krijg je een jaar lang toegang tot de aangekochte opleiding (video en slides) én tot de gratis bij de opleiding horende tools en templates.

Lees meer

Wil je als team opleiding volgen rond een bepaald thema of heeft een bepaald functieprofiel nood aan een opleiding op maat. 

Je kiest voor een van onze opleidingen of voor een opleiding op maat. In beide situaties verwerken wij de belangrijkste regels van je sector (paritair comité) en het arbeidsreglement.

Praktisch

Jij kiest waar de opleiding wordt georganiseerd: in de onderneming of op elke andere door jou gekozen locatie. Jij kiest wanneer de opleiding wordt georganiseerd: overdag, ‘s avonds, in het weekend,…

Contacteer ons voor meer info

Pin It on Pinterest