OPLEIDING ARBEIDSRECHT

WIJ LEREN JE KENNEN

Ontdek onze praktische opleidingen arbeidsrecht en HR en leer van een professionele trainer alles over het door jou gekozen thema.

Onze opleidingen zijn interactief, maar ook na de opleiding (of bij een opgenomen opleiding) kan je nog bij je trainer terecht met vragen. We bekijken dan samen hoe we je hiermee kunnen verder helpen. Opleiding mag geen dode letter blijven. Wij willen dat jij aan de slag kan met de verkregen info.

Wij volgen de actualiteit op de voet zodat in elke opleiding ook alle (verwachte) wijzigingen aan bod komen.

Online leren

KIES DE AANPAK DIE JOU HET MEEST LIGT: LIVE OF ON DEMAND

Je volgt live opleiding op een van onze locaties of online.

Onze online opleidingen zijn geen korte webinars over 1 specifiek thema, maar volwaardige opleidingen. We zorgen voor een beperkt aantal deelnemers en voldoende interactie om te zorgen dat kennisoverdracht voldoende wordt afgewisseld met overleg. Onze online opleidingen worden door de deelnemers ervaren als een boeiende en leerrijke werkvergadering.

Schrijf in voor de live opleiding die jou interesseert.

 

ONLINE LEREN OP VRIJDAG

10 topics voor HR

Elke laatste vrijdag van de maand (niet in juli en augustus) een dag online opleiding arbeidsrecht en HR. Wij zorgen voor de nodige informatie en inspiratie om je HR-beleid in orde te zetten en te optimaliseren. Jij volgt opleiding van waar jij dat wil.

Onze opleidingen arbeidsrecht en HR kan je nu ook onmiddellijk bekijken als "on demand" opleiding. 

Op ons online leerplatform krijg je toegang tot de gekozen opleiding opgesplitst in modules. Zo plan je zelf wanneer je welk onderdeel bekijkt en herbekijkt.

Via je persoonlijk account op onze website krijg je een jaar lang toegang tot de aangekochte opleiding (video en slides) én tot de gratis bij de opleiding horende tools en templates.

Lees meer

ONBEPERKT BIJLEREN OVER ARBEIDSRECHT EN HR

Videotheek arbeidsrecht

Basisopleidingen - Grondige studies - Actua - Q & A

Wil je onbeperkt bijleren over sociaal recht waar en wanneer jij het wil? Check onze full database arbeidsrecht voor HR en krijg in je persoonlijke videotheek onbeperkt toegang tot tal van opleidingsvideo's.

Aan de hand van verschillende modules krijg je een volledige cursus arbeidsrecht voor HR. Per thema vind je meerdere titels met korte en langere video’s met concrete, to the point info. Zo krijg je de sociale wetgeving volledig onder de knie.

Meer info

 

Je kiest voor een van onze opleidingen of voor een opleiding op maat. In beide situaties verwerken wij de belangrijkste regels van je sector (paritair comité) en het arbeidsreglement.

Praktisch

Jij kiest waar de opleiding wordt georganiseerd: in de onderneming of op elke andere door jou gekozen locatie. Jij kiest wanneer de opleiding wordt georganiseerd: overdag, ‘s avonds, in het weekend,…

Meer info

Pin It on Pinterest