WIJ LEREN JE KENNEN

Ontdek onze praktische opleidingen en leer van een professionele trainer in interactie met de andere deelnemers alles over het door jou gekozen thema.

Wij volgen de actualiteit op de voet zodat in elke opleiding ook alle (verwachte) wijzigingen aan bod komen.

Je volgt opleiding op een van onze locaties of online.

ONLINE LEREN OP VRIJDAG
 
Elke laatste vrijdag van de maand (niet in juli en augustus) een dag online opleiding.

 

 

Met online leren op vrijdag volg jij en/of je collega’s elke laatste vrijdag van de maand een dag online opleiding rond een boeiend HR thema. De opname kan je achteraf onbeperkt herbekijken.

Naast een concrete, praktische en to the point opleiding, krijg je van ons

Je kiest zelf of je inschrijft voor 1 sessie (€ 400 per thema) of voor de volledige cyclus van 10 sessies (€ 2.500). Let op: voor het “Grondig overzicht arbeidsrecht” in september voorzien we 2 vrijdagen (€ 600).

Instappen kan op elk ogenblik.

Ingevolge Covid-19 zetten wij momenteel volledig in op online leren en worden geen opleidingen op locatie ingepland. Bedankt voor uw begrip.

Al onze opleidingen kan je nu ook onmiddellijk bekijken als “on demand” opleiding. Je krijgt een video opname met de volledige opleiding opgedeeld in hoofdstukken.  Zo plan je zelf wanneer je welk onderdeel bekijkt. Voor snelle verstaanders kan de video ook versneld afgespeeld worden. Zo kies je echt volledig zelf het tempo waarop je de opleiding volgt.

Via je persoonlijk account op onze website krijg je een jaar lang toegang tot de aangekochte opleiding (video en slides) én tot de bij de opleiding horende tools en templates.

VIDEOTHEEK ARBEIDSRECHT VOOR HR
Wil je onbeperkt bijleren over sociaal recht waar en wanneer jij het wil? Check onze full database arbeidsrecht voor HR en krijg in je persoonlijke videotheek onbeperkt toegang tot tal van opleidingsvideo’s.

 

 

 

IN-HOUSE OPLEIDING

Je kiest voor een van onze opleidingen of voor een opleiding op maat. In beide situaties verwerken wij de belangrijkste regels van je sector (paritair comité) en het arbeidsreglement.

Praktisch

Jij kiest waar de opleiding wordt georganiseerd: in de onderneming of op elke andere door jou gekozen locatie. Jij kiest wanneer de opleiding wordt georganiseerd: overdag, ‘s avonds, in het weekend,…

Pin It on Pinterest