VIDEOTHEEK ARBEIDSRECHT

De videotheek arbeidsrecht is een vernieuwende benadering van opleiding voor HR en combineert een basisopleiding voor beginnende HR-medewerkers aangevuld met diepgaandere HR-vraagstukken en actua om ook de ervaren HR-medewerkers of directors te informeren.

BASISOPLEIDING ARBEIDSRECHT

In de videotheek arbeidsrecht voor HR krijg je onbeperkt toegang tot tal van opleidingsvideo’s.

Aan de hand van verschillende modules krijg je een volledige online cursus Belgisch arbeidsrecht voor HR.

In de videotheek arbeidsrecht ontdek je alle info op een dienblaadje in een overzichtelijk gestructureerde databank met zoekfunctie. Je volgt opleiding arbeidsrecht wanneer jij het wil en waarover jij het wil.

In korte, to the point video’s krijg je op een gestructureerde en heldere manier duidelijke uitleg over alle mogelijke topics van het arbeidsrecht en sociaal recht. Ook sociale zekerheidsrecht en fiscaal recht komen aan bod.

Per thema vind je meerdere titels met korte en langere video’s met concrete, to the point info.

UPDATES EN ACTUA VOOR DE EXPERT

Nieuwigheden worden toegevoegd in een afzonderlijke module “actua”. Zo volg je de sociaal juridische actualiteit zodra er actualiteit is en niet omdat er elke maand een actua sessie gepland is. Je vindt de actuele info op het moment dat jij deze nodig hebt.

TEMPLATES EN MODELLEN

Met behulp van de toegevoegde templates en modellen, ga je meteen aan de slag met het geleerde.

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM (LMS)

Dankzij het achterliggend Learning Management Systeem, hou je zelf bij welke video’s je al verwerkt hebt, test je -indien gewenst- je kennis door middel van de bij de lessen voorziene testvragen en ga je in dialoog met de trainer maar ook met de andere deelnemers.

VIDEO OP AANVRAAG

Toch nog vragen waar je geen antwoord op vindt in de databank? Gewoon even laten weten en wij werken het voor je uit en voegen het toe in de videotheek. Andere HR collega’s zullen deze informatie ongetwijfeld ook interessant vinden.

Ontdek hier de inhoud van de videotheek arbeidsrecht.

Pin It on Pinterest