OVER FLEXIUS

Sinds 2013 is Flexius dé partner naar een juridisch correct en efficiënt HR-beleid. Flexius is gespecialiseerd in de harde, juridische kant van HR & tewerkstelling.

Onze medewerkers combineren opleiding, advies en interim management & Legal HR Consultancy. Zo leren wij jouw bedrijf écht kennen.

Wij maken onszelf niet onmisbaar, maar leren jou het onmisbare.

Blijkt uit een opleiding een concreet probleem, kan u meteen terecht bij uw trainer om hierbij geholpen te worden. Voor grotere projecten of tijdelijke oplossingen, kan u ook een beroep doen op ons voor juridisch advies en interim management.

 

Ons vast team bestaat uit juristen met een bijzondere specialisatie/ervaring in sociaal recht. Wij streven naar juridisch correcte doch pragmatische oplossingen voor de behoeften van uw onderneming.

 

Flexius is geen sociaal secretariaat en geen advocatenkantoor, maar combineert “the best of both worlds”.

 

HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN IN ONZE OPLEIDINGEN

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn”

Benjamin Franklin

JIJ GAAT ZELF AAN DE SLAG

  • Voor de opleiding ga je al aan de slag rond het gekozen thema: een video, een vragenlijst, een oefening, een quiz,…
  • Tijdens de opleiding is het geen sit back and relax. We oefenen de theorie samen in aan de hand van casussen en oefeningen Via onze activerende werkvormen betrekken wij de deelnemer en vergroten wij de transfer naar de werkplek. In elke opleiding is ook ruimte voor oefeningen en kennis- en ervaringsdeling met de andere deelnemers doorheen debat en discussie.
  • Na de opleiding zet je het geleerde om in de praktijk met de templates, modellen en tools die je van ons krijgt. Loop je ergens tegenaan? Je kan bij je trainer terecht als HR sparringpartner.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Elke opleiding wordt nauwkeurig samengesteld en voorbereid. Onze opleidingen zijn geen bandwerk. Wij gaan voor een beperkt aantal opleidingen van TOP kwaliteit. Zo maken wij het verschil.

PRAKTIJKGERICHT

Wij vertellen niet wat we allemaal weten, maar wat jij moet weten om in je dagelijkse HR werk over de nodige know-how te beschikken. Jij leert wat je nodig hebt over de harde, juridische kant van HR. Je trainer is zelf legal HR consultant. De topics worden besproken vanuit de praktijkvragen die vanuit HR gesteld worden. Sociaal recht een droge materie? No way!! Bij ons wordt juridische content concreet gemaakt.

SAMENWERKING MET ANDERE OPLEIDINGSVERSTREKKERS

Flexius werk al jaren samen met een aantal grote sociale secretariaten en opleidingsinstituten voor het maken en geven van sociaal-juridische opleidingen. 

Pin It on Pinterest