HR SPARRINGPARTNER

WEES NIET LANGER EEN PROFESSIONELE BRANDJESBLUSSER!

In het “HR sparringpartner traject” combineer jij en/of je team een individueel opleidingstraject “hard HR” op maat van jouw behoeften en jouw organisatie. Je krijgt een stevig bad sociale wetgeving volgens een planning die we samen kiezen: volledige dagen, kortere sessies verspreid over een langere periode,… wat jou het best ligt!

Parallel krijg je de mogelijkheid om concrete cases en vragen waarmee je geconfronteerd wordt voor te leggen en te bespreken. Zo pas je meteen de theorie toe in de praktijk en kan je vooruit.

Laat de complexiteit van de sociale wetgeving en de afstand tussen de regels en de praktijk niet langer een struikelblok zijn, maar leer vol vertrouwen het sociaal recht correct toepassen in de praktijk!

Rol van HR

Wees niet langer een professionele brandjesblusser, maar zorg voor een helder, transparant, begrijpelijk en correct HR-beleid met perfect in orde templates, een benefit statement dat een duidelijk beeld inzicht geeft in het loonpakket van je werknemers, werkbare, flexibele afspraken rond arbeidsduur, een consistent arbeidsreglement, policies met duidelijke spelregels, een modern loonbeleid met aandacht voor de nodige flexibiliteit en optimaliseringen.

In het HR sparringpartner traject kan en moet je al je vragen en onzekerheden bespreken en uitklaren opdat je je vervolgens terug kan focussen op wat jou energie geeft!

Wil je

  • Eindelijk het arbeidsreglement eens onder handen nemen?
  • Het loonbeleid van de organisatie in kaart brengen en harmoniseren/aligneren waar mogelijk?
  • Een top bonusplan cao 90 uitwerken met wins voor de organisatie én de werknemers?
  • Toch maar eens starten met de uitwerking van een cafetariaplan waarmee de werknemers eind dit jaar een persoonlijke invulling kunnen geven aan hun eindejaarspremie?
  • De bedrijfspolicies updaten en aanvullen
  • Je kennis en inzicht in de “hard HR” uitbreiden?
  • Zorgen voor een correcte toepassing van de regels inzake arbeidsduur in het belang van zowel de werknemers als de organisatie?
  • Structureel thuiswerken formaliseren?

Jouw persoonlijke HR sparringpartner staat je hier graag in bij met raad… én daad!!

HR Sparringpartner

OPLEIDING

Je leert wat je nodig hebt waar en wanneer je wil.

Als HR sparringpartner helpen wij het geleerde in de praktijk om te zetten.

ADVIES

Je behandelt zelf vragen en dossiers en toetst waar nodig af met jouw HR sparringpartner of je laat ze behandelen door je HR sparringpartner.

INTERIM MANAGEMENT

Wij komen ter plaatse voor een tijdelijk project, vervanging of versterking. Waar nodig worden de eigen mensen mee getraind

Pin It on Pinterest